Nytt lajv: Tjuvarnas natt

Nu kan vi äntligen komma med lite mer information kring vårt höstlajv Heimland: Tjuvarnas natt. Datum för lajvet är 23-25 okt, första helgen på höstlovet, och det utspelar sig i den sjaskiga byhålan Saltby.

I Saltby huserar slödder, patrask och skumraskare och det ryktas om att även de tre tjuvgillena använder byn som en knutpunkt för ohederliga affärer, uppgörelser och möten i natten. Här blixtrar knivarna i månens sken och lagens långa arm blundar för det mesta, så länge ersättningen är den rätta.

Lajvet är en upptakt till nästa års stora lajv “Heimland: Om kriget kommer” och har fokus på den undre världen. Vilken ställning ska de tre kriminella gillena Räven, Illern och Vargen ta till de oroligheter som det ryktas om? Kan de enas i sina planer och för en gång skull knyta varaktiga relationer eller kommer deras pakter att blåsa bort lika fort som ett darrande löv i höststormen?

Lajvet har än så länge en gräns på 50 deltagare, inklusive arrangörerna, så tveka inte att anmäla er så fort anmälan kommer upp på hemsidan!

Varmt välkomna! /Emma Feldmanis & Petra Kronvall/Hellbring

Comments are closed.