Bilder från lajvet Vårfröjd!

Nu kan ni hitta bilder från lajvet Vårfröjd, som tog plats i slutet på mars i år. i bildgalleriet! Där finns förstås redan bilder från mycket av Pegas historia och det är värt en titt även om man sett de flesta förut! Om man är en inbiten Pegas lajvare så kommer de absolut att väcka många trevliga minnen, allt från Kalvmagar till Oxenfält, byfester till avrättningar! Länk till bildgalleriet hittar du ovanför i menyn. Bilderna från Vårfröjd kommer du direkt till om du klickar på länken nedan.

Klicka här för att komma till bilderna från Vårfröjd

 

Saker på gång inom Pegas lajvförening!

Som de flesta säkert vet så tillsattes det vid årsmötet i februari en ny styrelse och vi i denna håller som bäst på och känner oss för, tar reda på hur vi ser föreningens framtid etc. Just nu har vi några saker på gång:

Jag håller på och ser över vårt forum och framför allt kampanjevärldsdelarna; planen är att det enkelt och lättöverskådligt ska gå att få sig en uppfattning om de olika världarna genom att snabbt ögna igenom info som finns på forumet.

Idag har Svend tagit på sig att ge ett gäng ungdomar ifrån Nättraby ett lajväventyr nere på vårt område och lite liknande kommer det att bli mot mitten-slutet av juni när vi får besök av barn ifrån Fridlevstads församling.

Utöver detta så planeras det ett liknande lajv som det som var i påskas i sommar igen och i september kommer antagligen området hyras ut till arrangörerna för ett sk. PA-lajv, mer info kommer framöver. Sedan vore det roligt med ett större lajv till Allahelgona, men vi tar en sak i taget. Finns det någon som är sugen på att arrangera eller hjälpa till vid ett arrangemang, tveka inte att ta kontakt med oss!

Dessutom har det diskuterats om det inte vore roligt att arbeta lite med workshops inom föreningen, det finns mycket kunskap och tillsammans kan vi utvecklas ännu mer!

Detta var allt för mig idag, må Månens/Solens/Uijins/Eiobs/Meridax ljus skina över er alla under denna fina vårdag!