Styrelsen

Pegas styrelse 2019/2020

– Styrelse – – Namn – – Telefon – – Presentation –
Ordförande Petra Kronvall 070-7358295 Jag har tillhört Pegas inventarier sedan 2002 och har nu suttit i styrelsen sedan en handfull år tillbaka, sedan 2018 som ordförande. Jag lajvar uteslutande fantasy och schmedeltid, och föredrar att trivas framför misär. För mig är det viktigt att våra lajv är inkluderande och att alla ska kunna känna sig välkomna.
Vice ordförande Andreas Nilsson 070-8881975 Jag började lajva efter att spelat datorspel och såg en artikel i tidningen om andra som spelade fast i verkligheten. Spelet var WarCraft II och året 1995.
Har har testat och gillat det mesta i lajvväg. Mest uppskattar jag lajv om mänsklighetens förfall och buskislajv. Tycker också om lajv med låga trösklar.
Kassör Svend Lindblom 0701-456000 Åldermannen i styrelsen, 61 år blev det senast. Började lajva någon gång i början av 2000, när jag följde med mina söner. Efter ett tag hittade vi Pegas och trollet Gank kom till. Har arrangerat några lajv genom åren och spelat allt från svartblod till halvalv och munk. Håller på mycket med det praktiska i byn med underhåll och sånt. På Pegas bylajv hittar man mig ofta i värdshuset.
Sekreterare Daniel Hellbring Är väldigt ny i lajvandet. Introducerades 2017 av den nuvarande ordföranden. Skogsmulle och myslajvare som njuter av att få vara ute i naturen och håller mig under pegas lajv gärna sysselsatt i värdshuset eller med andra arbetssysslor. Har mycket tidigare erfarenhet av föreningsarbete.
Ledamot Emma Feldmanis 073-5798344 Jag har lajvat sedan tidigt 2000-tal, och älskar den här rörelsen. Gillar allt från fantasy och magiska ritualer till post-apokalyptiska lajv och misär. Just nu är jag en sucker för lajv som handlar om häxor, drömmer om att arra egna lajv och önskar att min budget för kläder och rekvisita var obegränsad.
Suppleant Erika Westberg Jag heter Erika Westberg, är 36 år gammal, bor i Malmö och arbetar som högstadielärare. Jag har lajvat sedan 1998, huvudsakligen fantasy men även en del annat, och har nu äntligen fått möjlighet att engagera mig mer i Pegas som jag lajvat med i ca fem år. Jag tycker om fantasylajvens kreativitet och gillar att spela, sjunga och hitta på bus. Min förhoppning är att kunna visa fler hur roligt det är att engagera sig och hitta på saker.

Har ni frågor eller ärenden till styrelsen kan ni nå dem på Styrelsens epost.

Har ni frågor om hemsidan eller lajv i allmänhet så kan ni kontakta hemsideansvarige, Martin Ericsson ”Ulgarth”

Filer
Pegas stadgar
Regler för arrangemang på Pegas område
Årsmötes protokoll 2017
Årsmötes protokoll 2016
Årsmötes protokoll 2015
Årsmötes protokoll 2014

Comments are closed.