Styrelsen på vift, öppet på området i helgen och lajv på gång

Pegas styrelse var i förra helgen (24-26 maj) uppe i Berghem och gästade Domen Över Hjorvard och hade det gött. Att komma till ett annat område och se andra arrangörstekniker var vansinnigt nyttigt och nu är vi (med mig, Petra, i spetsen) inspirerade som sjutton och på gång med inte ett utan TVÅ lajv i planeringsstadiet.

Redan i juli, 19-21, kommer vi att ha ett bylajv med spänningselement på området, information kommer ut innan veckan är slut.

Och vid Allahelgonahelgen kommer en stor nyhet av nostalgiska mått; Abderon återvänder efter fyra års uppehåll och ingenting är längre sig likt. Håll ögonen öppna!

I helgen (1 juni) kommer vi att vara på lajvområdet från klockan 12 och ha lite styrelsemöte och alla är givetvis välkomna upp dit om man har lust!

Ha det gott alla lajvare därute!

/Petra

Saker på gång inom Pegas lajvförening!

Som de flesta säkert vet så tillsattes det vid årsmötet i februari en ny styrelse och vi i denna håller som bäst på och känner oss för, tar reda på hur vi ser föreningens framtid etc. Just nu har vi några saker på gång:

Jag håller på och ser över vårt forum och framför allt kampanjevärldsdelarna; planen är att det enkelt och lättöverskådligt ska gå att få sig en uppfattning om de olika världarna genom att snabbt ögna igenom info som finns på forumet.

Idag har Svend tagit på sig att ge ett gäng ungdomar ifrån Nättraby ett lajväventyr nere på vårt område och lite liknande kommer det att bli mot mitten-slutet av juni när vi får besök av barn ifrån Fridlevstads församling.

Utöver detta så planeras det ett liknande lajv som det som var i påskas i sommar igen och i september kommer antagligen området hyras ut till arrangörerna för ett sk. PA-lajv, mer info kommer framöver. Sedan vore det roligt med ett större lajv till Allahelgona, men vi tar en sak i taget. Finns det någon som är sugen på att arrangera eller hjälpa till vid ett arrangemang, tveka inte att ta kontakt med oss!

Dessutom har det diskuterats om det inte vore roligt att arbeta lite med workshops inom föreningen, det finns mycket kunskap och tillsammans kan vi utvecklas ännu mer!

Detta var allt för mig idag, må Månens/Solens/Uijins/Eiobs/Meridax ljus skina över er alla under denna fina vårdag!