Sommarlajv i Heimland!

Nu är sommarens bylajv ”Heimland: Den andra frukosten” släppt! Det äger rum helgen vecka 28 och är ett hobinspireret lajv där fokus ligger på små konflikter/händelser i ätterna som är på plats. Så om du gillar sommarlajv, hober, god mat, dans och sång så kommer du att trivas med det här!

Läs mer på pegas.nu/heimland

Årsmöte

Nu har vi skickat ut kallelse till Pegas årsmöte. Kallelsen har gått till alla medlemmar 2023. Har du inte fått någon e-post? Hör av dig så ska vi se om det blivit något fel i registret.

Mötet hålls i lajvbyn 3 mars kl 13.00.

Bylajv med kort varsel

Då vårt tjuvlajv i maj tyvärr inte kunde bli av så stod vi plötsligt med en helt lajvtom sommar i Pegas-byn och så vill vi såklart inte ha det! Vi kommer därför att arrangera ett enkelt bylajv på området helgen vecka 27, se mer info på sidan som heter ”Heimland: Gullans sista dans”.

Så plocka nu fram paltorna ur garderoben, leta reda på en fäll att sova på och ditt bästa humör, så tar vi ett gammalt hederligt Heimland-lajv i kung Walters nåd!

Läs mer på Heimlands sida!

Årsmöte 2020-01-11

2019 närmar sig sitt slut, och jul och nyår står för dörren. Vi i styrelsen vill tacka dem som varit på pegaslajv i år och hoppas att ni vill komma även nästa år!
Här kommer en inbjudan till årsmöte 2020! Detta går av stapeln 2020-01-11 och kommer att utspela sig på lajvområdet i Alnaryd, i samband med ett mindre lajv i Heimland-kampanjen efter mötet. Mer information kommer snarast!

Så skriv in detta i kalendern så återkommer vi snart med mer information!

Varma yllehälsningar!