Stämningstext – Ingenjören

1940: En Svensk TigerPraktisk informationSökta rollerScenarioStämningstext: IngenjörenStämningstext till 1938: Pyrande GlödValuta, mat och dryckInspirationKläder och utrustningReglerArrangörernas visionArrangörskontakt

Ingenjören suckar igen där han sitter på sitt tillfälliga kontor i den dragiga villan. Efter mobiliseringen har han tvingats tränga ihop sina saker och dela rum med en löjtnant från den nya bevakningsstyrkan.
Han tittar på sina anteckningar, delarna från Tyskland har ännu inte kommit, han suckar igen. Hur ska det gå nu? Kommer representanten från AEG att dyka upp som det var sagt.
“Jag måste ha en fungerande ekoradio innan årets slut” muttrar han för sig själv. När han reser sig upp rafsar han ihop sina anteckningar för att lägga dem i kassaskåpet, när han känner på kavajfickan svär han till. Han har glömt nycklarna i ytterrocken igen. Jaja, det är bara att stoppa tillbaka papperna i portföljen och ta med dem eller… han lyssnar efter om någon är i närheten, sedan gömmer han snabbt papperna i bokhyllan.

Kommentera