Praktisk information

1940: En Svensk TigerPraktisk informationSökta rollerScenarioStämningstext: IngenjörenStämningstext till 1938: Pyrande GlödValuta, mat och dryckInspirationKläder och utrustningReglerArrangörernas visionArrangörskontakt

När? Lördagen den 29 mars 2014. INSTÄLLT p.g.a lågt antal anmälda deltagare

Var? I Direktörsvillan/Tornvillan i Brunnsparken, Ronneby.

Tid? Incheck 12.00-16.00. 16.00 hålls ett informationsmöte. 17.00 startar lajvet. Lajvet slutar någon gång under natten. Ev kommer en frivillig workshop erbjudas tidigare under dagen, mer info om det kommer.

Boende? Då man inte får sova över i Villan som hyrs av kommunen får du som lajvare själv ordna ditt boende. I närheten av Villan ligger flertalet vandrarhem och hotell, några av dem är:

http://www.ronnebybrunn.se/start

http://www.hviidehus.com

http://ronnebyvandrarhem.se

Slott och herrgårdar för konferens

Har du ont om pengar? Kolla runt bland de andra lajvarna som kommer om de har en soffa att låna ut.

Åldersgräns? Ja, 18-årsgräns gäller.

Kostnad? Det kostar 200 kr att deltaga på livet, i den summan ingår medlemsskap i Pegas lajvförening. Vid anmälan senare än den 8 mars kostar det 300 kr att deltaga.

Anmälan? Du anses inte vara fullt anmäld innan du betalat in deltagaravgiften. För att vara garanterad intrig måste du vara anmäld senast den 15 mars. Lajvet tar emot max 60 deltagare och minst 30 deltagare. Anmäler dig gör du genom att maila följande info till europa.brinner@gmail.com : 

Offinfo: För och efternamn, adress, telefonnummer, personnummer, ev specialkost/allergier.

Ininfo: Rollens namn, kort bakgrundsinformation (max en sida), vad rollen har för förväntningar på kvällen på Villan. Om rollen har eventuella relationer till andra roller på lajvet.

Intriginfo: Här kan du skriva ner eventuella önskemål på intriger, eller vilken svårighetsgrad du vill ha på din intrig (vill du softa och inte vara så inblandad i intrigspelet, vill du ha en aktiv del i intrigen eller vill du kanske ha ett specialuppdrag?) Skriv även här om du är intresserad av att spela en roll med dubbel lojalitet.

Faciliteter och bra information? Det kan vara bra att veta att det finns flertalet toaletter i villan, ett kök, en dusch (även om vi helst ser att ingen duschar). Huset är tre våningar högt, plus källare och tornrum, till båda dessa rum leder smala och branta trappor. Det går att köra ända fram till huset och lämna av eventuell packning men sedan måste man parkera bilen ca 100 m bort. Har du frågor kring ev tillgänglighet vid t ex funktionshinder så hör av dig till arr.

Kommentera