Sökta roller

1940: En Svensk TigerPraktisk informationSökta rollerScenarioStämningstext: IngenjörenStämningstext till 1938: Pyrande GlödValuta, mat och dryckInspirationKläder och utrustningReglerArrangörernas visionArrangörskontakt

Här följer de roller som vi söker till 1940 – En Svensk Tiger. Några roller som vi särskilt önskar blir tillsatta är den militära gruppen och lottakåren. 

-Husets ägare: kan vara en enskild person eller flera delägare. En något ljusskygg roll. Kontakta arr för mer information.

– Husstab: Servitriser/servitörer (max 4 st), dörrvakt/utkastare/allt i allo (max 2 st)

-Militär grupp: en mindre grupp meniga soldater (3-8 st), befäl och ev ett underbefäl. Gruppen kan även innehålla någon form av underrättelsepersonal och sjukvårdsansvarig.

– Ronnebys Lottakår: en mindre grupp lottor (4-10 st), kårbefäl och ev ett underbefäl. Specialister inom luftbevakning, underrättelsetjänst och kodknäckning kan förekomma. Även sjukvårdsansvarig bör finnas i gruppen.

– Forskningsgrupp/ingenjörer: Män och/eller kvinnor med vetenskaplig utbildning (max 4 st). Ansvarar för forskningen kring luftbevakningen och spaningen. Observera att stationen inte finns på riktigt i fysisk form, utan ni håller till i Villan.

– Smugglare: en eller flera mindre grupper med smugglare. Kontakta arr för mer information.

– Industrirepresentanter: högt uppsatt tjänstepersonal på olika stora bolag. Är på plats för att         t ex genomföra eventuella avtal och skapa affärskontakter. Gärna representanter från andra länder såsom Tyskland, England mm.

– Flyktingar: människor på flykt undan kriget, t ex från Polen, Danmark, Norge.

– Ronnebybor: provinsialläkare, hälsovårdsinspektör, verkstadsarbetande kvinnor och män, tidningspersonal, hembrännare.

-Övriga: boende på Brunnshotellet, filmstjärnor, artister, kringresande cirkusfolk, spelhajar mm

Arrangörerna ser gärna att alla roller har någon form av sympati för ett visst land eller ideologi. Vid intresse av att spela en roll som mer handlingskraftigt har tagit ställning genom att vara kollaboratör/spion/infiltratör kontakta arrgruppen. Hör gärna av er till oss om ni vill bolla idéer och funderingar kring er roll.

Kommentera