Arrangörernas vision

1940: En Svensk TigerPraktisk informationSökta rollerScenarioStämningstext: IngenjörenStämningstext till 1938: Pyrande GlödValuta, mat och dryckInspirationKläder och utrustningReglerArrangörernas visionArrangörskontakt

Vision för lajvet
Arrangörernas vision är att vi tillsammans med deltagarna ska visualisera, och så realistiskt som möjligt, återskapa det sena 30-talet fram till det tidiga 40-talet, då andra världskriget ägde rum.
Fokus kommer läggas på stämning, intrigerande och på hur kriget formar våra karaktärer.
Arrangörernas vision är att vi tillsammans med deltagarna ska visualisera och, så realistiskt som
Tiden för lajvet är torsdagen den 19 april 1940, i Ronneby stad i Sverige, en högst verklig plats. Däremot är serveringsstället “Villan” som lajvet utspelar sig på inte verklighetsbaserad utan påhittad. Det är fullt möjligt att spela en person som funnits på riktigt under denna period och om man vill får man gärna modifiera denna så att den passar in i spelet.
Lajvet är verklighetsbaserat men med inslag av fiktion, händelser och datum kan komma att ändras för att bättre passa in i spelet.
Gällande visionen för utrustning och kläder så vill arrangörerna att nivån hålls hög men på ett realistiskt sätt. Ser det bra ut, så är det bra.
Vi vill också framhäva samarbetet mellan arrangörer och deltagare, tillsammans gör vi ett bra lajv! Kom gärna med idéer och funderingar på hur vi kan göra lajvet så bra som det bara går.
På lajvet kommer det att finnas möjlighet att spela karaktärer med extrema åsikter. Vi i arrangörstruppen vill dock poängtera att detta endast tillhör fiktionen och inte på något sätt är okej i det verkliga livet. Vi tar ett bestämt avstånd från de ideologier och åsikter som hävdar att människor anses vara mindre värda pga ras, hudfärg, kön, religion mm. Vi förutsätter att de som väljer att delta på vårt arrangemang står bakom detta, om inte är man inte välkommen.
Med stora förhoppningar om en spännande kampanj!
Arrangörstruppen

Kommentera